One Fox Keep

Automatisch veiligstellen van berichtenverkeer

 

Meer Informatie

Heeft u te maken met een groeiende aantal communicatiekanalen en een steeds grotere hoeveelheid aan e-mails, chats en social media berichten? Bevatten deze berichten cruciale bedrijfsinformatie die veilig opgeslagen en beheerd moet worden volgens de regelgeving? One Fox Keep helpt organisaties om hun gegevens veilig te bewaren en gemakkelijk toegankelijk te maken.

Waarom kiezen voor One Fox Keep?

One Fox Keep biedt een intelligente en geautomatiseerde manier om uw e-mails, chats en social media posts te archiveren. Onze oplossing helpt u om te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving (o.a. Woo, AVG, Archiefwet) door uw communicatie veilig en centraal op te slaan met gecontroleerde toegang. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste informatie snel terug te vinden wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld bij audits of informatieverzoeken.

E-mail
archiveren

Automatisch e-mails opslaan en voldoen aan alle regelgeving?

Onze e-mail archiveringsoplossing biedt een veilige opslag voor alle uw zakelijke e-mails. E-mails worden automatisch geclassificeerd en centraal opgeslagen met de juiste bewaartermijnen. Zo kan u snel specifieke e-mails terugvinden wanneer dat nodig is, en voldoen aan zowel regelgeving als bedrijfsbeleid.
Lees meer

Chat
archiveren

Veilig en georganiseerd chatgesprekken veiligstellen?

Onze chat archiveringsoplossing biedt een geautomatiseerde methode om berichten van diverse chat platforms te verzamelen, classificeren en centraal opslaan. Hiermee heeft u altijd directe toegang tot specifieke chatgesprekken, terwijl u voldoet aan regelgeving en bedrijfsbeleid.
Lees meer

Social media
archiveren

Effectief social media interacties veilig archiveren?

Onze oplossing voor social media archivering automatiseert het verzamelen, organiseren en centraal opslaan van uw social media berichten en interacties van diverse platforms. Dit stelt u in staat om snel en efficiënt content terug te vinden, terwijl u voldoet aan regelgeving en bedrijfsbeleid.
Lees meer

Automatisering met A.I.

One Fox Keep maakt gebruik van Artificial Intelligence om e-mails, chats en social media berichten automatisch te classificeren, de juiste opslaglocatie te bepalen en labels toe te wijzen. Deze geautomatiseerde processen integreren naadloos met OpenText, third party apps en Microsoft Flow, waardoor een efficiënte archivering mogelijk is. Deze AI automatisering zorgt ervoor dat elk communicatie-item automatisch wordt toegewezen aan de juiste opslaglocatie en voorzien wordt van de juiste labels, in overeenstemming met regelgeving en bedrijfsbeleid. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van het archiveren, maar garandeert ook dat belangrijke informatie gemakkelijk terug te vinden is wanneer nodig. Het resultaat is een verbeterde data management strategie die uw organisatie helpt om compliant te blijven en operationele processen te stroomlijnen.

Wilt u meer weten over One Fox Keep?
Contacteer ons dan nu!